(home) (klager) (ordforklaring vedr. sjældenhed) (abonnement på "Månedens Kommentar") (Til Thomas: klik her)

 

Forfattet af [MEM og JS]:

 

 

 

 

(Klik her for ét sjovt svindeltilfælde fra Thomas Høiland Auktioner A/S)

(Og her er m a n g e flere svindeltilfælde: http://www.google.com/search?q=site:numisbooks.dk+thomas+h%C3%B8iland+m%C3%A5nedens+kommentar&num=100&hl=da&lr=&safe=off&rls=com.microsoft:da:IE-SearchBox&rlz=1I7DVXA&filter=0 )

 


Forfattet af [MEM og JS]:

 


INFO: Denne webside er ”Injurie-Fri Zone”

   Nu med skillingsvise (MP3 af Svend Dellepude & Ensemble Incognito)

Thomas' søde drømme

 

Månedens kommentar

Viden for de indviede

extra  / august 2004

… en god historie fra Grelber

3. serie


eller Thomas' ækle mare­ridt

 

  Når Flinke Thomas skal lægge sig til at sove, håber han hver gang en drøm, hvor den frygtelige Grelber er anbragt i et fan­ge­hul iført sorte jernlænker, mens grelberen udstøder store klage­suk. 

  Imidlertid har Grelber som følge af gode forbindelser fået en aftale i stand med Ole Lukøje, så drømmen i stedet handler om, at Grelber triumferende strintpisser ud over Flinke Thomas.

 

  I samme anledning forlyder det, at Flinke Thomas snarest er nød­sa­get til at søge psykologhjælp for at komme ud af dette trau­me.

  Grelber kan i denne anledning varmt anbefale cand. psyk. Anders Westenholz, der igennem sit venskab med dr. phil. Nor­man Lindtner i forvejen har glimrende erfaringer med aukti­ons­bran­chen.

 

 

 

[Melodi: "Den lille Ole med paraplyen" ]

Den lille Ole med paraplyen

han kender alle småfolk i byen;

hver lille pige, hver lille dreng

han genner skælmsk i sin lille seng.

 

Vers 1. 

Den Stygge Thomas drømmer i skyen.

Kan ikke lide en Grelb i byen.

Den skal ha' tæsk, klø og støvlesål,

og puttes væk i et sorten hul.

 

Vers 2. 

Den Stygge Thomas kan ej li' Grelber.

Selv advokater ham ikke hjælper,

heldigt at holde grum Grelber væk.

Så Thomas prøver at true: " Smæk ! "

 

Vers 3. 

Om natten drømmer Thomas om Grelber;

men Ole Lukøj' ham ikke hjælper.

I drømme ser han en Grelber tit,

så man må si': "Han har mareridt". 

[ Melodi m.v.: O. Jacobsen + r-e + Dellepude ]

 

 

[Medaillør: Harald Salomon]

Vers 4. 

I drømmesyner i Thomas' køje,

der tisser Grelber hans spændetrøje.

Og sygologen er skriftefar.

Selv Thomas frihed til ytring har.

 

Vers 5. 

Han ser på damer i Istedgade,

hvor alle luderne er så glade.

Der godt betales de glædespi'r

i håbet om at få noget lir.

 

Vers 6. 

Og Grelber fotografér det hele.

Sin viden derom han godt vil dele.

Han trykker sagen i en pamphlet.

Når Thomas ser det, gi’r han et spjæt.

 

Vers 7. 

Så ringer han op til advokaten.

Men advokaten si’r: "Nej, for Saten".

"Ham Grelber tør vi slet ikke slå".

Så med sin røv bar Thomas må gå.

 

 

En engel: Hvorfor stævner Flinke Thomas dog ikke bare væmmelige Grelber ?

 

En djævel: Det tør han slet ikke. Han kan nemlig ikke lide at få flere klaps.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

[illustrering: Bitte Böcher]

 

En fiktiv, satirisk og humoristisk pressereportage frit baseret på Thomas' søde drømme

 

                                           [NB: På bagsiden ses den ægte, sande og u-smykkede pressemeddelelse om udsmidningen.] 

 

RÅ OG MENINGSLØS VOLD PÅ AUKTIONSHUS' KUNDE ?

 

 

Stærk fotoserie optaget af kvik Pressefotograf ved offentlig auktion på Børsen i København.

Grelber fulgtes sammen med indehaveren af Grelbers Forlag: "Vi ville jo bare til offentlig auktion", udtaler de begge.

 

Club Me

 

FOTOSTRIBE#1:

Selv om der også er børn, der samler på mønter, har censuren valgt alligevel at vise disse stærke billeder.

Fredag den 29.04.2004 klokken ca. 12.50. Auktionshusets Ansat#1 og Ansat#2 fastholdt Grelber, mens Ansat#3 tamper løs med begge knytnæver og en enkelt kølle og groft voldeligt sparker den helt uskyldige og sagesløse Grelber bagi.

Grelber opholdt sig ellers totalt fredeligt i auktionslokalet sammen med hundredevis af andre helt almindelige borgere og udlændinge samt nordmænd, der bare gerne ville til offentlig auktion, uden at skulle forulempes af auktionshusets voldsmænd. Den slags burde forbydes.

 

FOTO#2:                                                       [dette foto er bortcensureret af fotografen, der har nægtet at udlevere billedet]

Dette snapshot er taget lige før de voldelige tumulter brød løs i auktionslokalet. 

De ansatte bad Grelber om at forsvinde fra de lejede lokaler. Deres truende ansigtsudtryk og knyttede næver lod klart forstå, at de når som helst var parate til at bruge rå vold og allerhelst ville benytte de metoder, vi nu kender fra de ameri­kansk bevogtede irakiske fængsler. Selvom Grelber ganske vist er uddannet som en habil bokser, valgte han at følge bød­ler­nes ordrer.

Hvorfor nu det?

Jo, Grelber valgte bevidst IKKE at sætte sig til fysisk modværge fordi, i modsat fald var der nok blevet så megen tumult i sa­len, at det kunne risikeres, at andre sagesløse også ville mærke bødlernes optræden. Og når betænkes, hvordan Flinke Thomas lyver om raritetsgraderne, ville han nok også overfor tilkaldet politi lyve om Grelbers uskyldighed i tumul­ten.  Ville Flinke Thomas mon ikke også være meget villig til at lyve om et ikke-eksisterende politi-tilhold ? 

 

 

FOTO#3:                                                       [dette foto er bortcensureret af fotografen, der har nægtet at udlevere billedet]

Dette foto viser en anonym Ansat#3 fra auktionshuset, der er helt blå i hovedet, mens han verbalt overfuser og skråler ørerne af indehaveren af Grelbers Forlag. Chocking psykisk tortur på højde med en militær jægersoldat-'afhøring'.

 

FOTO#4:                                                       [dette foto er bortcensureret af fotografen, der har nægtet at udlevere billedet]

Dette foto viser en anonym Ansat#3 fra auktionshuset, der bærer resterne af indehaveren af Grelbers Forlag ud på ga­den, hvor resterne hjerteløst blev efterladt i rendestenen i nødlidende og hjælpeløs tilstand. Grelber befinder sig da stadig inde i auktionslokalet, hvor auktionshusets ansatte voldsmænd nu er i færd med at brække benene. Sådant noget må man slet ikke gøre på offentlige steder. Man må uvilkårligt udbryde "Føi for et land, der tolerer den slags”.  

 


 

 

Ud

 

 


 

 

 

FOTO#5:                     Dokumentation                  - moral er godt, og dobbeltmoral er dobbelt så godt -

 

Her ses  så  et udsnit af den faktura Flinke Thomas bagefter sendte til indehaveren af Grelbers Forlag for de lots, Grelber havde købt via brevbud på hans offentlige auktion. Flinke Thomas vil faktisk meget gerne tage mod Grelbers penge. Grelbers penge er der nemlig ikke noget i vejen med.

Penge lugter jo heller ikke. Hvilken djævel sagde på uforskammet vis, at "penge overskygger moral"  ?

 

JOURNALISTISK TEKST:

Fredag den 29.04.2004 klokken 12.00.

Hundredevis af politibetjente, bevæbnede civilklædte sikkerhedsvagter og hemmelige amerikanske agenter, skudsikre biler i massevis samt politiets kampbiler og for en sikkerheds skyld også et antal helikoptere har lagt en jernring rundt om hele Børs-området, hvor Fa. Høiland holder møntauktion nr. 27 + 28. Man vil simpelthen gøre alt for at forhindre Grelber i at slippe ind i auktionslokalerne. Alle disse kostbare sikkerhedsforanstaltninger rundt om auktionslokalerne bliver lidt senere på dagen også til glæde for en anden af Grelbers venner, den besøgende amerikanske udenrigsminister Colin Powell, der rent tilfældigt kommer forbi Børsen og København.

Trods alle våbnene, afspærringerne osv. formår Grelber i selskab med indehaveren af Grelbers Forlag ca. kl. 12.50 alli­ge­vel uset at komme ind i auktionslokalerne. Dette vakte selvfølgelig bagefter stor opstandelse og røde ører hos sik­ker­heds­vag­terne. Sikkerhedschefen måtte rent faktisk tage sin afsked. Og Flinke Thomas overfusede Ansat#3: "Jeg havde sagt til Dig, at Grelber ikke måtte slippe ind ! ! ". Det var tæt på, at Ansat#3 også var blevet fyret, men graden af den udøvede rå og af­stum­pede vold formildede i sidste ende Flinke Thomas.

 

Flinke Thomas udtalte kynisk efter spektaklerne over højtaleren til de mange hundrede og ligeså uskyldige andre auktions­by­de­re bl.a. disse citater:

"Og så har jeg lige fået en email fra ham [:pressemeddelelsen]. Han skriver, at han stadig godt kan lide mig"; og videre "Selv om Grelber siger, han er min ven, så er jeg ikke hans ven"; og videre "Grelber byder ikke herinde"; og videre "Denne mønt er RR ifølge Hede, men sikkert ikke ifølge Grelber"; og videre "Her er stadig Grelber-Fri zone"; etc. etc.

 

På auktionens trediedag løb et rygte: "Grelber står udenfor på rampen og uddeler løbesedler", hvorefter nogle perso­na­ler skyndsomt var ilet afsted, ligesom nogle gæster fremskyndede deres afgang for at komme ud til indgangen for at se. Der var ingen Grelber. 

 

En engel: Selvom Grelber ikke engang er til stede ved auktionen, og kun har været der i i alt 2 minutter, så var Grelbers skygge fortsat derinde i 3 hele dage ! ! ! ! !

 

 En djævel: Højere kan man vel ikke nå ? ? 

Den ægte, sande og u-smykkede pressemeddelelse om udsmidningen

 

 

-----Oprindelig meddelelse-----

Fra:          Grelber [mailto:grelber@image.dk]

Sendt:     29. april 2004 16:00

Til:            div.
Emne:      Pressemeddelelse: Indehaveren af Grelbers Forlag igen smidt ud fra Fa. Høilands auktion på Børsen // pressefoto billedserie op­ta­get

 

29.04.2004 kl. ca. 12.50 blev indehaveren af Grelbers Forlag (GF) igen smidt ud fra Fa. Høilands auktion på Børsen.

 

Da GF ankom, gik han direkte hen til eftersynsbordet bemandet af Ansat#1 og Ansat#2. GF tiltalte først Ansat#1. Denne svarede ikke, men løb straks fra bordet. Derefter tiltalte GF medarbejderen Ansat#2 og spurgte:

 

"Thomas skriver i auktionskataloget, at alle er velkomne. Er dette sandt, eller er det lyv ? ".

 

Efter GF to gange havde fremført spørgsmålet, svarede Ansat#2 nølende, at "... det må vel være lyv". Thomas passede imens hammeren over Zinck-mønter.

 

Herefter nåedes ikke længere samtale, idet forsendelsesmedarbejderen Ansat#3 nu ilende var ankommet.

Ansat#3 fortalte tydeligt, at han ønskede, at GF skulle forlade lokalet. GF strit­te­de naturligvis ikke fysisk imod.

 

I forløbet faldt nogenlunde denne ordveksling:

 

GF: "Når jeg skal smides ud, vil jeg gerne have, at Du oplyser med hvilken begrundelse, at jeg skal smides ud".

Ansat#3: "Du har jo handlet uden om auktionen".

GF meddelte dertil klargørende: "Det har Fa. Høiland lige tabt en advokatsag om  [bl.a.] . Det viste sig jo i advokatsagen, at det var en falsk beskyldning, Thomas havde fremført. Alle beskyldninger man ikke beviser, bliver ganske pr. automatik falske beskyldninger."

Ansat#3: "Nå, det véd jeg ikke noget om. Men Du véd godt, at Du er uønsket her, så hvorfor kommer Du ?"

GF: "Jeg kommer, fordi her er en offentlig auktion, og fordi Thomas i kataloget selv skriver, at alle er velkomne."

 

Således venligt konverserende nåedes indgangsdøren. Ansat#3 undlod at sige farvel. 

 

Af indlysende grunde har Fa. Høiland naturligvis heller ikke engang kunnet få noget politi-tilhold, idet GF fortsat intet forkert har gjort. Desværre er der endnu ikke nogen, der har fortalt dette tydeligt nok til Thomas.

 

Pressefotografen optog et par sidste fotos udenfor indgangsdøren. Presse­foto­grafen sagde pænt farvel.

 

Indenfor i auktionslokalet solgtes der også mange mønter den dag; men det var ikke nær så interessant.

                                                                 http://grelbersforlag.dk/info/grelberigensmidtudafThomas.htm

Nyhedsinformation                       

fra

Grelber

                    [ som ikke er heeellt så slem, som nogle mener  ;>)    ]

                                                  Jeg kan nemlig stadig godt lide Thomas !!!

 

En Djævel: Thomas véd åbenbart ikke, at det danske riges lov siger:

" I Danmark har vi ytringsfrihed". 

Det er ikke Sovjetunionen vi bor i …….. 

(Læs den publicerede tilhørende uddybning: http://numisbooks.dk/info/gladsaxegymnasium/memschou.htm

og http://numisbooks.dk/info/gladsaxegymnasium/memhede.htm  

og http://numisbooks.dk/info/tabpengeDK.htm

og http://numisbooks.dk/info/lyvomraritetsgrader.htm

og http://numisbooks.dk/info/sjovtraritetslyvdel1.htm

og http://numisbooks.dk/info/trykningafsjaeldenhedsundersoegelser.htm

og http://numisbooks.dk/info/kildematerialetFORBRUGERINFO.htm 

og http://numisbooks.dk/info/eksperterogeksternekonsulenter.htm

og http://numisbooks.dk/info/ordforklaringvedrsjaeldenhed.htm

og http://grelbersforlag.dk/info/abonnementMaanedensKommentar.htm )

 

 

ærbødigst

 

 


Tilbage til MEM forsiden