(home) (klager) (ordforklaring vedr. sjældenhed) (abonnement på "Månedens Kommentar") 

 

(Klik her for ét sjovt svindeltilfælde fra Thomas Høiland Auktioner A/S)

(Og her er m a n g e flere svindeltilfælde: http://www.google.com/search?q=site:numisbooks.dk+thomas+h%C3%B8iland+m%C3%A5nedens+kommentar&num=100&hl=da&lr=&safe=off&rls=com.microsoft:da:IE-SearchBox&rlz=1I7DVXA&filter=0 )

 

Auktionshus smider kunder ud:

Månedens kommentar

Viden for de indviede

 juni 2005

… en god historie fra Grelber

4. serie

 

Grelber og Grelbers ven smidt ud fra auktion

 

 

 

 

PRESSEREPORTAGE 28.04.2005 ca. kl. 09.15: I samme øjeblik Ansat#4 så Grelber sætte sig til rette i efter­syns­lokalet, isnede det koldt på ryggen af Ansat#4. Lynhurtigt vidste han, hvad der måt­te gøres. Ansat#4 tilkaldte 2 bøller, som auktionshuset havde hyret specielt for at sik­re sig til lejligheden. Grelber spurgte forgæves gentagne gange bøllerne om af hvil­ken grund, han skulle smides ud. Men bøllerne, der ikke havde det så nemt med ta­lens brug, nægtede hver gang at oplyse grunden.

 

FOTO#1: Fotografen viser her sine menneskelige hensyn, og offentliggør ikke ansigtet på Grelbers stakkels ven, der også blev smidt ud – helt sagesløst. Hånden foran kameralinsen tilhører bøllen med den mørke læderjakke og cowboybukser.

 

FOTO#2: De 2 bøller, som Nordens største møntauktionshus har ansat til at smide kunderne ud, er her ved at stænge dørene efter, at Grelber er strittet på gaden.

 

Læs også fra sidste år http://grelbersforlag.dk/info/thomasmareridt.html .

 

 

En engel: Ved Flinke Thomas ikke, at han ikke må overtræde Konkurrencelovens § 11, og forskelsbehandle kunder med ulige vilkår og ringere stilling i forhold til de øvrige markedsdeltagere ?

 

En djævel: Ahr skidt. Flinke Thomas forskelsbehandler da ikke Grel­bers penge, for pengene vil han gerne tage imod.

 

 

 

Konkurrenceloven § 11,  stk. 1. Det er forbudt for en eller flere virksomheder m.v. at misbruge en dominerende stilling.

Konkurrenceloven § 11,  stk. 3. Misbrug efter stk. 1 kan f.eks. foreligge ved   2) begrænsning af produktion, afsætning eller teknisk udvikling til skade for forbrugerne

Konkurrenceloven § 11, stk. 3. Misbrug efter stk. 1 kan f.eks. foreligge ved   3) anvendelse af ulige vilkår for ydelser af samme værdi over for handelspartnere, som derved stilles ringere i konkurrencen

 

Anmeldelser af overtrædelse af Konkurrenceloven indgives til Konkurrencerådet / Konkurrencestyrelsen. 

 

 

2 bølle bosser: og en bølle bil:

Her havnede Grelber, da han blev kylet ud:    

 


Tilbage til MEM forsiden